Ukratko o nama

Izleti u Srbiji predstavljaju deo poslovanja turističke agencije Nika travel d.o.o. iz Šapca. Ovaj sajt smo pokrenuli  sa ciljem da na jednom mestu možete pronaći veliki broj različitih načina  da uživate u lepotama naše zemlje kako bi je još više čuvali i voleli. Kroz par “klikova” možete da rezervišete izlet sa polaskom iz više mesta u Srbiji.
Mesta polazaka će biti iz mnogih gradova naše zemlje. Na izlete ćemo polaziti iz Beograda, Novog Sada, Šapca, Loznice, Sremske Mitrovice, Rume, Obrenovca, Valjeva i mnogih drugih.
Naše avanture na izletima u Srbiji uvek će pratiti ljubazni licencirani turistički vodiči koji će vam svojim pričama predstavljati lokalitete i predele kroz koje putujete. Uz udobne autobuse i srdačne vozače svaki izlet biće priča za sebe.
Takođe, trudićemo se da kroz tekstove, fotografije i video materijale koje ćemo postavljati na ovaj sajt promovišemo Srbiju!

 

 

Šta je obavezno na izletima u Srbiji?

Osmeh, dobro raspoloženje i ljubav prema avanturama su neizostavni kada polazite na izlete u Srbiji! Zato iskoristite slobodne dane i putujte Srbijom!